Aradis rike

225,00 kr

Romantisk science fantasy i medeltidslajvmiljö av Pebbles Karlsson Ambrose

Beskrivning

Aradis rike är det de sista skälvande årtiondena av 1200-talet. Platsen är ett lajv för den kräsne semesterresenären i en nära framtid. Det närmar sig sommar och tonårspappan Paul vill ta med sin 15-åriga dotter Linn dit.

Varför skulle hon inte vilja ha ett fantastiskt medeltidsäventyr med lajv i en temapark som drivs av företaget Fantasy Resorts? Men det är inte förrän hon träffar Erik som hon börjar ha riktigt roligt. Bor han i lajvet?

Hon tar sig till Klosterköpinge, sedan till borgen och alvskogen med allt ifrån drakar till små knytt.

Pebbles Karlsson Ambrose är en mångsidig stockholmsförfattare med noveller, en science fiction-roman och flera biografier bakom sig. I denna roman blir det både spänning och romantik när hon målar upp en underhållande och engagerande berättelse.

Smakprov

Aradis_rike_smakprov.pdf

Boktrailer

https://youtube.com/shorts/wbF5oX0LQpE

Länkar

Om författaren

Pebbles Karlsson Ambrose är född 1970 och har hittills skrivit sju böcker, bl a tre biografier om att leva med en psykossjukdom, men även flera publicerade noveller och science fiction-romanen Bergsstjärnan. I nya romanen Aradis rike visar hon upp sina kunskaper inom fantasy, medeltid, rollspel, lajv och romantiskt berättande.

Ytterligare information

Förlag

Förlag Futur

Format

Storpocket

Sidantal

384

Språk

Svenska

Typ

Roman

Utgivningsår

2024

Författare

Pebbles Karlsson Ambrose